KOTITALOUSVÄHENNYS

Kotona teetetyn työn kustannukset saa osittain vähentää verotuksessa. Kotitalousvähennyksen määrä 1.1.2017 alkaen. Henkilökohtainen enimmäismäärä on 2400 euroa/vuosi. Vähennys ei ole perhekohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4800 euron vähennykset vuodessa. Kotitalousvähennystä voi hyödyntää kodinhoitopalvelujen ostamiseen itselle, omille vanhemmille ja appivanhemmille. Vähennettävien kustannusten omavastuu on 100 euroa. Asiakkaalle kertyy vähennystä 50 % työn osuudesta vähennyksen enimmäismäärään saakka.

Kotitalousvähennyksen myöntää veroviranomainen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta. Kotitalousvähennystä voi hyödyntää kodinhoitopalvelujen ostamiseen itselle, omille vanhemmille ja appivanhemmille. Siivouslahjakortin voi ostaa koko huoneiston siivoukseen tai vaikkapa ikkunanpesuun, mattojen tamppaukseen, jääkaapin sulatukseen yms. Työtehtävät sovitaan erikseen kunkin tilaajan kanssa. Työ on verovähennyskelpoista (Lue lisää veroeduista).

AJANKOHTAISTA

TÖIHIN MEILLE?

Meille töihin? Tarvitsemme aika-ajoin tuuraajia ja myös vakituista henkilökuntaa. Jos etsit siivoustyötä Turun talousalueelta, lähetä yhteystietosi Rekrytointi sivulla olevalla lomakkeella tai soita 0400 786101.

OTA YHTEYTTÄ

 

Asiakaspalvelupisteemme sijaitsee Raision keskustassa osoitteessa Torikuja 2.
Sähköposti: sirpa@sirpanevalainen.fi
Puhelin: 0400 786 101

MYYMÄLÄN AUKIOLOAJAT
ma-to 9.00 – 16.00
pe 9.00 – 14.00

 

© Copyright Siivous ja Kiinteistöhuolto Sirpa Nevalainen 2018

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeitä lähetämme satunnaisesti, kun meillä on jotakin ajankohtaista kerrottavaa, tai vaikka hyviä tuote- ja palvelutarjouksia.

Uutiskirjeen tilaus onnistui, kiitos.